Vtisi

Ob zaključku 2. nivoja tečaja udeležence povabimo k oddaji javnega mnenja. Spodaj je prikazan naključni izbor dvanajstih komentarjev.

Če osvežite stran, se bo prikazal drugačen naključni izbor. Komentarjev je preveč, da bi jih prikazali naenkrat.

Mnenja udeležencev tečaja

Te delavnice so mi odprle svet pisanja, za katerega sem prej verjela, da zame ni dostopen.

Tina C.

Pridobila sem teoretično znanje, praktične izkušnje in spodbudo za nadaljnje pisanje. Digitalna oblika tečaja je zelo profesionalno izpeljana.

Saša K.

Te delavnice ti dajo moč, dajo ti krila. Škoda bi bilo kril ne razpeti in poleteti.

Barbra K.

Udeležila sem se že kar nekaj kreativnih delavnic pisanja, ampak na nobeni se nista teorija in praksa povezali v tako sinhrono enoto.

Andreja Š.

Rok je super predavatelj! S svojim ponižnim odnosom me je vedno potolažil, po drugi strani pa me je s hudomušnimi opazkami brcnil v rit, ko sem se hotela predajati samopomilovanju. Kdor razmišlja o pisanju, a ne ve kako se lotiti, je ta tečaj prava izbira in ga iz srca priporočam.

Polona G.

Delavnice so celovite, strukturirane in z vsako uro bolj zanimive. Že po prvi uri sem bila navdušena nad količino zanimivih in uporabnih informacij, ki sem jih prejela. Z delavnicami sem izgubila strah pred pisanjem in večno dilemo – o čem naj pišem.

Anja D.

Rok je super mentor, ki spodbuja osebno ustvarjalnost in na humoren način podaja nujno potrebno teorijo. Zelo priporočam!

Urša K.

Zgoščeno znanje literarne teorije, zgodovine in izjemno praktični nasveti za pisanje. Top!

Maja K.

Tečaj priporočam vsem, ki resno razmišljajo o pisanju in bi radi napredovali.

Anja E.

Z udeležbo na tečaju sem končno uredila pisalno zmedo v svoji glavi. Obenem sem se tudi prav fajn imela. 🙂

Nana Č.

Tečaj je čudovit, Rok podaja vsebine na zanimiv in hkrati zabaven način. Vedno poskrbi, da ti je jasno o čem govori. Definitivno najboljši tečaj, ki sem se ga kadarkoli udeležila.

Nika M.

Veliko novega, koristnega za pisatelja. Veliko koristnih pisalnih pozivov, ki jih bom še kdaj uporabila. Rok je zelo srčen pri svojem delu.

Jasmina S.