Alfa bralci

Beri veliko, piši pogosto, poslušaj kritiko. To so osnovna načela dobrega pisanja. Delavnica Alfa bralci je namenjena tistim, ki bi želeli ohranjati rutino pisanja. Vsak mesec prejmete novo kratko zgodbo v razmislek, hkrati pa morate napisati lastno zgodbo, ki jo nato dva soudeleženca delavnice anonimno prebereta.

Mentor delavnic je Rok Sanda, ki za vsako delavnico pripravi tudi predavanje na temo pisanja, ki se tematsko povezuje s prebranim in napisanim. Prijave potekajo v začetku meseca za delavnico, ki poteka ob koncu meseca. Ni fiksnega termina za prijavo, ampak kasneje kot se prijavite, manj imate časa za pripravo svojega besedila.

Potek delavnice

  • 19:00 – predavanje
  • 19:30 – pogovor o bralni nalogi
  • 20:00 – komentiranje zgodb v skupinah po tri

Termini

Delavnice se izvajajo vsak zadnji ponedeljek v mesecu ob 19.00.

Rok za oddajo kratke zgodbe je v četrtek 4 dni prej.

Cena

Cena za posamezno delavnico: 30,00 €

Račun prejmete po izvedbi delavnice in ga je potrebno poravnati v roku dveh tednov.

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost.

Sponzorirana udeležba

V primeru, da si ne morete privoščiti delavnice, se lahko vseeno prijavite in označite, da iščete sponzorja. V primeru, da prejmete e-mail z navodili za delavnico, pomeni, da ste prejeli sponzorirano udeležbo.

Sponzoriranje

V našem društvu verjamemo, da je znanje dragoceno in da ga je treba deliti z drugimi. Zato smo uvedli opcijo, da sponzorirate udeležbo še nekomu, ki si sicer udeležbe na delavnici ne bi mogel privoščiti.

Vsaka sponzorirana udeležba stane le polovico polne udeležbe. Tako vas, v primeru da še nekomu sponzorirate udeležbo na delavnici, to stane 45 eur (30 eur za vašo udeležbo in 15 eur za sponzorirano).

Sponzoriranje se izvaja anonimno.