Vtisi

Če vas vleče k leposlovju in ustvarjalnemu pisanju, vsekakor priporočam ta tečaj. Tudi tisti, ki ste že vešči pisanja, boste lahko veliko odnesli od njega. Ni zasnovan zgolj na teoriji, ampak predvsem praktično. Končno se boste lotili pisanja in prenehali odlašati.

Nace V.

Pridobila sem teoretično znanje, praktične izkušnje in spodbudo za nadaljnje pisanje. Digitalna oblika tečaja je zelo profesionalno izpeljana.

Saša K.

Delavnice so tako poučne, kot zabavne. Kljub temu, da sem zaradi pomanjkanja časa kolebala, če bi se prijavila, so mi pisalni pozivi in predavanja predstavljala prej razvedrilo kot stres.

Nina L. G.

Delavnica daje točno to kar obljublja in še več!

Simona B.

Pripravi te do tega, da začneš o pisanju resno razmišljati. Zato ravnaj previdno, premisli preden se prijaviš.

Maja Š.

Zelo dobra izvedba, zelo dober način podajanja znanja in super predavatelj. Zelo priporočam.

Polona Š.

Hvala Roku za zelo lepo in pozitivno izkušnjo. Dobil sem zelo kvaliteten vpogled v svet pisanja.

Dennis H.

Odkrila sem svet, ki me zelo bogati in osrečuje in – kar me je presenetilo – izjemno zabava. Vredno sleherne minute mojega časa!

Mojca Č.

Dragocena izkušnja! Daje pogum, da končno odpreš tisti predal z idejo … in začneš.

Brigita M.

Odlično se je učiti od predavatelja, ki je nad pisanjem tako navdušen, kot je Rok. Zelo dobra in intenzivna delavnica. Za vse tiste, ki jim je pisanje pri srcu ali pa se s pisano besedo šele spogledujejo. Program je zastavljen premišljeno, s pravim razmerjem med teorijo in prakso, ki te ves čas vabi, da ustvarjaš.

Severina L.

Tečaj me je pritegnil kot odlična knjiga. Vsaka beseda-lekcija je na svojem mestu, ničesar premalo in ničesar odvečnega. Dobro narejeno in dobro vodeno.

Mojca S. I.

Rok na resen in hkrati duhovit način podaja tehnikalije pisanja. Vzdušje na delavnicah je sproščeno, veliko smo pisali in tudi brali. Če te vsaj malo zanima pisanje, pridi in se prepričaj. Ne bo ti žal.

Ana V.