Vtisi

Ob zaključku 2. nivoja tečaja udeležence povabimo k oddaji javnega mnenja. Spodaj je prikazan naključni izbor dvanajstih komentarjev.

Če osvežite stran, se bo prikazal drugačen naključni izbor. Komentarjev je preveč, da bi jih prikazali naenkrat.

Mnenja udeležencev tečaja

Delavnica daje točno to kar obljublja in še več!

Simona B.

Sveža in kreativna izkušnja. Poleg pridobljenega znanja bi pohvalil predvsem praktične nasvete in navodila, ki omogočajo bolj sproščeno pisanje. Priporočam.

Igor Č.

Kreativno in zabavno. Sedaj vidim like in slišim zgodbe povsod.

Elizabeta Ž.

Tečaj te motivira in navduši za pisanje besedil, za katere sem mislila, da jih ne bom nikoli pisala. Rok zna prepričati človeka, da ima vsak udeleženec tečaja pisatelja v sebi.

Petra

Odlično se je učiti od predavatelja, ki je nad pisanjem tako navdušen, kot je Rok. Zelo dobra in intenzivna delavnica. Za vse tiste, ki jim je pisanje pri srcu ali pa se s pisano besedo šele spogledujejo. Program je zastavljen premišljeno, s pravim razmerjem med teorijo in prakso, ki te ves čas vabi, da ustvarjaš.

Severina L.

Dobila sem ogromno uporabnega znanja in zato me pisanje zdaj še bolj veseli.

Gordana M.

Delavnica je visoko presegla moja pričakovanja. Vsebine so zelo strokovne, povedo bistvo, razmerje med prakso in teorijo je ravno pravšnje, predavatelj odličen. Vse plus pet. In kar je zame najpomembneje: znova imam veselje in motivacijo do pisanja.

Anja F.

Tečaj priporočam vsem, ki resno razmišljajo o pisanju in bi radi napredovali.

Anja E.

Najlepše pri vsem skupaj je, da je ozračje sproščeno in čas kar prehitro mine. Zanimivo je videti koliko različnih idej za zgodbo ima vsak in kako se te ideje prepletejo skozi čas delavnic.

Marcela L.

Veliko novega, koristnega za pisatelja. Veliko koristnih pisalnih pozivov, ki jih bom še kdaj uporabila. Rok je zelo srčen pri svojem delu.

Jasmina S.

Rok je super mentor, ki spodbuja osebno ustvarjalnost in na humoren način podaja nujno potrebno teorijo. Zelo priporočam!

Urša K.

Delavnice namenjene tudi začetnikom brez kakršnega koli predznanja. Če imaš željo, pridi!

Dimitrij V.